5 replies
 1. Charles Christian Poublon
  Charles Christian Poublon says:

  Hoi Gijs,

  Wilde je alleen even laten weten dat ik aangenaam verrast was door je optreden in ‘de Prins’ afgelopen zondag. Erg leuk!! Ondanks dat ik je even vergeleek met Henny Vrienten (wat mij betreft een compliment) op de FB pagina van Ruben Hein, heb je absoluut een eigen geluid. Hopelijk heb je geen bezwaar dat ik een opname van ‘Spijkerbroeken’op FB heb gezet. Het leek me leuk om meer mensen kennis met je te laten maken. Sorry dat het geluid zo slecht is, valt een beetje tegen van m’n nieuwe smartie…Wellicht zat ik er te dicht bovenop.

  Succes!

  Groet, Charles

 2. Gijs
  Gijs says:

  Hoi Charles!
  leuk dat je er bij was en zo enthousiast bent!
  Heb je een linkje naar jou audio fragment?
  Ik heb ook wat filmpjes die ik ga editten en op youtube zetten,
  als het online is zal ik je een linkje sturen?
  Groetjes
  Gijs

 3. Charles Christian Poublon
  Charles Christian Poublon says:

  Hoi Gijs,

  Het is een video fragment. Ik heb geen linkje en ben sowieso niet erg handig met dit soort dingen (wil nog wel wat gaan bijspijkeren). Het plaatsen op FB lukte me ook pas na 8 pogingen en vraag me niet hoe…Ik heb wel gekozen voor ‘openbaar’ (ipv. bv. ‘vrienden’)maar weet niet hoe letterlijk je dat moet nemen. Het is echt jammer dat het geluid niet zo goed is, want het is verder een heel leuke opname die ook leuk zou zijn op You Tube.Ik heb nog veel te leren…
  Als je me linkjes wil sturen, graag! En ik kijk af en toe ook op You Tube. Zag je verjaardagsliedje, ook leuk!!
  En ook wat andere meer jazz gerichte activiteiten, lekker veelzijdig.

  Groetjes,

  Charles

  p.s. Ik werk in wisseldienst, vandaar de late reactie.

 4. Charles Christian Poublon
  Charles Christian Poublon says:

  Gijs,

  ‘Spijkerbroeken’ staat nu op You Tube. Als je het niet goed vindt, haal ik het er weer af. Het duurt nogal lang voordat het vanaf m’n mobile geupload is, als het goed is staat straks ‘Met een beetje hulp van jou’ er ook op. Heb je album grotendeels beluisterd. TOP! Ga ‘m zoeken…

  Groetjes,

  Charles

 5. Charles Christian Poublon
  Charles Christian Poublon says:

  Sorry, ik bedoel natuurlijk ‘Alleen ben je nergens’….
  Succes met De Grote Prijs….

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *