Gitaar verloren/gevonden

Foto 19
Vanochtend ben ik mijn gitaar verloren, en had overal al flyers opgehangen.Zelfs met de verzekering gebeld,….Maar…’s Middags ben ik door de politie gebeld dat iemand hem had afgegeven! Omdat de eerlijke vinder geen gegevens had achtergelaten, wil ik via deze weg alle eerlijke vinders op deze planeet bedanken!!!!!!

2 replies
 1. Jachin
  Jachin says:

  Als mede gitarist ben ik heel blij voor je dat de gitaar weer terug is. Ik heb zelf een keer mijn gitaar tijdens de spits in de trein laten liggen. Had ik dus mazzel dat iedereen dacht dat de gitaar wel van iemand zou zijn die op dat moment in de trein zat. Dankzij een sticker met http://www.gitaarcursus.com op de gitaarkoffer had de ns mijn contactgegevens via internet gevonden en kon ik de gitaar weer op komen halen. Lang leve de eerlijke mens 🙂

 2. Joep
  Joep says:

  Hallo Gijs,

  Ik snap hoe je je gevoeld moet hebben, en ben blij voor je dat er nog eerlijke vinders bestaan. Het voel als een amputatie.

  Vrijdag 10 dec. zijn van mij ook twee LINKSHANDIGE gitaren in Hilversum op straat blijven staan.
  Mocht jij of iemand uit jouw muzikale omgeving toevallig hier iets over horen of zien, hoop ik dat iemand dat aan me wil doorgeven.
  Het gaat om een zwarte behoorlijk gebruikte linkshandige Galama telecaster (met stylistisch vogeltje op de hals)
  Tweede is een merkloze sunburst strat met als voornaamste kenmerk een korte headstock, zoals bij Musicman. 2 mechanieken links en 4 rechts.
  De marktwaarde is vele malen minder dan de emotionele.

  Ik hoop op nog meer eerlijke vinders.

  Groet , Joep 06 23132163

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *